Zaaien, maaien en schudden van gras

De gehele grasvoederwinning kan Loonbedrijf Van Dun B.V. (Flevoland, Overijssel) voor u verzorgen.

We zaaien met een aangepaste trekker met frontwiel en gps, rotorkopeg en Samex nokkenrad graszaaimachine voor een vlakke graszode.

Voor het maaien zetten wij een 9 meter zelfrijdende maaier van Krone in, de Big M 420. Hiermee kunnen wij een zeer hoge capaciteit halen. Door zeer intensief te kneuzen, droogt het gras sneller. De Big M 420 is uitgevoerd met vijzels, zodat Loonbedrijf Van Dun het gemaaide gras eventueel tegelijkertijd op een zwad kan draaien.

Voor het gras schudden gebruiken wij een 10 meter Kuhn schudder.

 

 

Harken en persen

Loonbedrijf Van Dun heeft meerdere machines om gras te harken, een 2-elements Krone van 9 meter en een 4-elements Kuhn hark van 14,5 meter. De Kuhn hark kan veel breder harken. Hierdoor hebben de hakselaar, de opraapsnijwagen en de pers volledige aanvoer en hoeven ze minder vaak over het perceel te rijden.

 

De Krone BiG Pack zetten we in voor het persen van balen formaat 200 L x 120 B x 90 H. Deze pers is uitgerust met een weeginrichting en vochtmeting, zodat we uw ruwvoeropbrengst kunnen registreren. De pakken worden gewikkeld met een McHale wikkelaar. Loonbedrijf Van Dun B.V. kan uw balen ook netjes op uw erf plaatsen.

 

Gras inkuilen

Loonbedrijf Van Dun kuilt in met een Veenhuis en Krone opraapsnijwagens van 45 m³. De Krone opraapsnijwagens zijn uitgerust met een weeginrichting, zodat we de ruwvoeropbrengst kunnen registreren. Wij kunnen deze wagens tevens inzetten als extra silagewagen tijdens het hakselen. Voor het verdelen en aanrijden van de kuilbult werken we met Volvo shovels.

 

Gras hakselen

Gras hakselen doen we bij Loonbedrijf Van Dun met een New Holland hakselaar. We rijden met silagewagens van 45 m³. Afhankelijk van de afstand tussen het perceel en de kuilbult kunnen we meerdere silagewagens inzetten. Deze wagens zijn voorzien van brede banden. Het verdelen en aanrijden van de kuilbult doen we met een Volvo shovel. Loonbedrijf Van Dun (Flevoland, Overijssel) verzorgt de diverse graswerkzaamheden graag voor u. Neem contact op voor meer informatie of uw opdracht.

 

 

Tel: 0527 262492Mail: info@loonbedrijf-vandun.nl
Ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>loonbedrijf-vandun.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/home">Welkom</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/ons-bedrijf">Ons bedrijf</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden">Onze werkzaamheden</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw">Akkerbouw</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw-aardappelenteelt">Aardappelenteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw-bietenteelt">Bietenteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw-graan-en-graszaadteelt">Graan en graszaadteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw-zaaiuienteelt">Zaaiuienteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/plantuienteelt">Plantuienteelt</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-veehouderij">Veehouderij</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/maisteelt">Ma&iuml;steelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/grasvoederwinning"><b>Grasvoederwinning</b></a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-groenteteelt">Groenteteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/wortelenteelt">Wortelenteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/witlofpennenteelt">Witlofpennenteelt</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-bollenteelt">Bollenteelt</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-grondverzet">Grondverzet</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/cultuurtechniek">Cultuurtechniek</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-mest-en-compost">Mest en compost</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />