Geschiedenis Loonbedrijf van Dun B.V.

Het is midden jaren tachtig wanneer Kees van Dun met een compagnon start met het doorspuiten van drainagebuizen. Al snel komen er ook andere agrarische werkzaamheden bij. Na het afscheid van de compagnon en naast een aantal overnames en samenwerkingen groeit het bedrijf naar de omvang die het nu heeft.

 

Allround werkzaamheden

Loonbedrijf van Dun werkt met ongeveer 40 medewerkers vanuit 3 vestigingen (Espel, Dronten en Rutten). Wij verzorgen allround werkzaamheden in de akkerbouw, veehouderij, groente- en bollenteelt. Daarnaast voert ons loonbedrijf diensten uit voor aannemers, waterschappen en overheden. Hierbij valt te denken aan cultuurtechniek en grondverzet. Ook is er veel werk in mest en compost. Loonbedrijf van Dun is continu in ontwikkeling. Zo zijn er nieuwe diensten aan het aanbod toegevoegd, zoals inunderen, papiercellulose strooien en het rooien van boomgaarden. Naast diensten kunnen wij producten leveren, zoals mest, compost, stro en diverse hulpstoffen zoals plastic en vulzand. Ons werkgebied bestaat uit Flevoland, Overijssel, Drenthe en Friesland en voor sommige opdrachten werken we zelfs buiten deze provincies. 

 

Professionele kwaliteit

Loonbedrijf van Dun stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de geleverde diensten en producten. We houden rekening met de veiligheid (ARBO) van mens en dier. Bovendien zijn we VKL-gecertificeerd (voedsel kwaliteit loonwerk) en worden jaarlijks onderworpen aan een keuring op het gebied van voedselveiligheid. Alle medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en een groot deel heeft een spuitlicentie. Als professioneel loonbedrijf zijn wij lid van brancheorganisatie Cumela. Cumela is voor ons zowel belangenbehartiger als informatiebron op het gebied van wet- en regelgeving.

 

Uitgebreid machinepark

In onze werkplaatsen zijn onze eigen monteurs dagelijks bezig met het onderhouden van het uitgebreide machinepark van Loonbedrijf van Dun B.V. Onze medewerkers kijken continu hoe een machine optimaler kan presteren. Daardoor komt het regelmatig voor dat onze monteurs specifieke machines bouwen of bestaande machines aanpassen.

 

Combimest B.V.

Loonbedrijf van Dun en Loonbedrijf Teun Stoel hebben samen Combimest B.V. opgericht. In deze BV exploiteren we gezamenlijk een sleepslangcombinatie. Vanuit Combimest B.V. kunnen wij tevens mest aan- en afvoeren.

 

Spuitbedrijf B.V.

Sinds 2015 heeft Loonbedrijf van Dun een eigen spuittak onder de naam Spuitbedrijf B.V. Voor 2015 voerden we ook spuitwerkzaamheden uit, maar met Spuitbedrijf B.V. specialiseren we ons hierin. We zijn niet afhankelijk van spuitleveranciers, maar gebruiken het middel dat u als klant wenst. We zijn erop ingericht om zowel gangbaar als biologisch te kunnen spuiten. Onze spuitmachines zijn goedgekeurd en uitgevoerd volgens de meest actuele emissie-eisen. 

 

Toekomst

Loonbedrijf van Dun staat voor professioneel loonwerk. Wij zijn daardoor in staat om snel en goed in te spelen op vragen uit de markt en op veranderingen en uitbreidingen van onze doelgroepen. Wilt u meer weten? Neem contact op via 0527 262492 of info@loonbedrijf-vandun.nl

 

Bedrijf in beeld

Nieuws

Top <h4>loonbedrijf-vandun.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden/">Werkzaamheden</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/ons-bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>