Plantuien zaaien

Loonbedrijf Van Dun is gespecialiseerd in het zaaien en oogsten van eerstejaars plantuien.

Wij hebben hiervoor zelf machines ontwikkeld, die het gereed maken van het zaaibed en het zaaien in één werkgang realiseren. Voor een egaal zaaibed rusten wij de zaaitrekkers uit met een frontwiel. Loonbedrijf Van Dun B.V. kan voor u ook met het rijpadensysteem werken. Hierbij rijden we niet over het zaaibed van de plantuien, maar zaaien we met een trekker op cultuurwielen op een spoor van 3 meter.

 

Rooien plantuien

Het rooien van de plantuien wordt uitgevoerd met een ploeger rooimachine die 3 meter breed rooit of met een Amac op 1,50 meter breedte. Met alle machines kan Loonbedrijf Van Dun in één gang klappen, rooien en zeven. Deze rooimachines leggen de plantuien met behulp van een zwad-aflegsysteem weer op de grond.

 

Plantuien rapen

Als de plantuitjes na enkele dagen in het zwad goed zijn ingedroogd, kunnen ze worden geladen. Hiervoor gebruikt Loonbedrijf Van Dun B.V. Amac zelfrijdende rooimachines. In deze rooiers hebben we een zelfgebouwde opraapmat bevestigd om de uitjes optimaal te kunnen laden. Loonbedrijf Van Dun streeft altijd naar een nog betere oogst en investeert daarom continu in verbeteringen in het machinepark. Informeer naar de mogelijkheden voor uw plantuien en neem contact op met een van de vestigingen in Rutten, Espel of Blokzijl.

 

Tel: 0527 262492Mail: info@loonbedrijf-vandun.nl
Ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>loonbedrijf-vandun.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/home">Welkom</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/ons-bedrijf">Ons bedrijf</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden">Onze werkzaamheden</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw">Akkerbouw</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw-aardappelenteelt">Aardappelenteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw-bietenteelt">Bietenteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw-graan-en-graszaadteelt">Graan en graszaadteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw-zaaiuienteelt">Zaaiuienteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/plantuienteelt"><b>Plantuienteelt</b></a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-veehouderij">Veehouderij</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/maisteelt">Ma&iuml;steelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/grasvoederwinning">Grasvoederwinning</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-groenteteelt">Groenteteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/wortelenteelt">Wortelenteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/witlofpennenteelt">Witlofpennenteelt</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-bollenteelt">Bollenteelt</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-grondverzet">Grondverzet</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/cultuurtechniek">Cultuurtechniek</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-mest-en-compost">Mest en compost</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />