Nettenteelt bloembollen

Met onze jarenlange ervaring in de bollenteelt is het planten en oogsten van bloembollen in netten een specialisme van ons geworden. Loonbedrijf Van Dun B.V. (Flevoland, Overijssel) heeft een zeer modern Vlaming machinepark dat op 1,50 en op 1,80 meter breed kan werken. Nettenteelt is geschikt voor zowel zware als lichtere gronden. Informeer gerust naar de mogelijkheden en neem contact op met een van onze vestigingen in Rutten, Espel (Flevoland) of Blokzijl (Overijssel).

 

Strodekken

Loonbedrijf Van Dun kan om meerdere redenen een strodek aanbrengen op de geplante bloembollen. Wij kunnen dit bijvoorbeeld doen om verslemping van de grond tegen te gaan tijdens het groeiseizoen van de tulpenbollen. Ook is het mogelijk om een strodek aan te brengen tegen de vrieskou voor gewassen die nog in de grond zitten tijdens de wintermaanden. Strodekken verzorgen wij op 1,50 en 1,80 meter spoorbreedte. Loonbedrijf Van Dun kan voor het strodekken tevens verschillende soorten stro leveren.

 

Traditionele bloembollenteelt

Voor het oogsten van tulpen, gladiolen en leliebloembollen heeft Loonbedrijf Van Dun diverse zelfrijdende rooimachines, zowel voor 1,50 meter breed als voor 1,80 en 3,00 meter breed. Deze rooimachines kunnen we uitvoeren met rooi- en zeefmatten naar keuze en eventueel rollenreinigers. Loonbedrijf Van Dun B.V. heeft tevens verschillende mogelijkheden voor het klappen van het loof van de bolbloem. Dit kan zowel in één werkgang als in twee. Kijk op onze contactpagina voor de contactgegevens van onze vestigingen in Rutten, Espel en Blokzijl en neem contact op.

 

Tel: 0527 262492Mail: info@loonbedrijf-vandun.nl
Ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>loonbedrijf-vandun.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/home">Welkom</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/ons-bedrijf">Ons bedrijf</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/contact">Contact</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden">Onze werkzaamheden</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw">Akkerbouw</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw-aardappelenteelt">Aardappelenteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw-bietenteelt">Bietenteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw-graan-en-graszaadteelt">Graan en graszaadteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-akkerbouw-zaaiuienteelt">Zaaiuienteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/plantuienteelt">Plantuienteelt</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-veehouderij">Veehouderij</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/maisteelt">Ma&iuml;steelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/grasvoederwinning">Grasvoederwinning</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-groenteteelt">Groenteteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/wortelenteelt">Wortelenteelt</a><br /> --<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/witlofpennenteelt">Witlofpennenteelt</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-bollenteelt"><b>Bollenteelt</b></a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-grondverzet">Grondverzet</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/cultuurtechniek">Cultuurtechniek</a><br /> -<a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden-mest-en-compost">Mest en compost</a><br /> <a href="http://www.loonbedrijf-vandun.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />