Werkzaamheden cultuurtechniek

Voor agrarische opdrachtgevers, aannemers, gemeentes en provincies voert Loonbedrijf van Dun B.V. jaarrond werkzaamheden uit op het gebied van cultuurtechniek. Wij verzorgen bijvoorbeeld het onderhoud van bermen, taluds en sloten. Ook kunnen we met hydraulische kranen taluds opnieuw profileren. Ons werkgebied bestaat globaal uit Flevoland, Overijssel, Friesland en Drenthe.

 

Machinepark cultuurtechniek

Voor de werkzaamheden met betrekking tot cultuurtechniek zetten wij een speciaal hiervoor aangekocht machinepark in, bestaande uit een maai-harkcombinatie, klepelmaaiers, maaikorven en handbosmaaiers. Onze trekkers hebben brede banden of cultuurbanden. Voor cultuurtechniek zetten wij vaste medewerkers in, zodat u ook op dit gebied kunt rekenen op professioneel loonwerk door mensen met kennis van zaken. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Vorstbestrijding

De laatste jaren verzorgen wij voor diverse gemeenten de vorstbestrijding. Wij strooien zout op gladde wegen om ongelukken in het verkeer te voorkomen. Wij hebben geïnvesteerd in een strooiwagen die goed grip heeft op glad terrein en de betreffende medewerkers hebben een speciaal traject gevolgd om gladde wegen veilig te betreden. 

 

Cultuurtechniek in het kort:

  • Werkzaamheden cultuurtechniek voor agrariërs, aannemers en overheden
  • Onderhoud van bermen, taluds, sloten
  • Taluds opnieuw profileren
  • Vorstbestrijding: zout strooien op gladde wegen
  • Eigen machinepark voor cultuurtechniek
  • Professionele medewerkers gericht op cultuurtechniek
  • Werkgebied: Flevoland, Overijssel, Friesland en Drenthe

 

Meer informatie? Bel direct: 0527-262492

Cultuurtechniek in beeld

Nieuws

Top <h4>loonbedrijf-vandun.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden/">Werkzaamheden</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/ons-bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>