Bespuiten van gewassen

Voor een gezond landbouwgewas is gewasbescherming onontbeerlijk. Loonbedrijf van Dun met vestigingen in Rutten, Espel, Swifterbant en Blokzijl heeft de kennis en kunde in huis voor een juiste gewasbescherming. Sinds 2015 hebben wij onze expertise ondergebracht in Spuitbedrijf B.V. Onze medewerkers zijn in het bezit van een actuele spuitlicentie. U kunt de gewasbescherming daarom met een gerust hart aan ons overlaten. 

 

Gangbaar en biologisch

Loonbedrijf van Dun is een onafhankelijk spuitbedrijf en wordt dus niet gedreven door de diverse leveranciers. U bepaalt met welke gewasbeschermingsmiddelen wij werken. Naast het gebruik van gangbare middelen, kunnen wij biologische gewasbeschermingsmiddelen inzetten. Loonbedrijf van Dun heeft daarom zowel een wagenpark voor gangbare als biologische gewassen. Al onze machines voldoen aan de laatste emissie-eisen. Neem gerust contact op voor meer informatie over het bespuiten van uw gewassen.

 

Gewassen bespuiten in het kort:

  • Expertise in spuiten van gewassen
  • Dochteronderneming Spuitbedrijf B.V.
  • Alle medewerkers bezitten een actuele spuitlicentie
  • Zowel voor gangbare als biologische teelt
  • Machinepark voldoet aan laatste emissie-eisen

 

Meer informatie? Bel direct: 0527-262492

Gewasbescherming in beeld

Nieuws

Top <h4>loonbedrijf-vandun.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden/">Werkzaamheden</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/ons-bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>