Werkzaamheden cultuurtechniek

Loonbedrijf Van Dun B.V. uit Flevoland heeft een brede klantengroep. Op het gebied van cultuurtechniek verzorgen wij het onderhoud van bermen, taluds en sloten voor agrarische klanten, aannemers, gemeentes en provincies. Voor deze werkzaamheden zetten wij verschillende machines in, zoals een maai-harkcombinatie, klepelmaaiers, maaikorven, wallenfrezen en handbosmaaiers.

 

Loonbedrijf Van Dun kan de cultuurtechniek voor u verzorgen met trekkers op brede banden of op cultuurbanden. Ook kunnen we met hydraulische kranen uw talud opnieuw profileren. Neem contact op met een van onze vestigingen in Rutten, Espel of Blokzijl voor meer informatie.

 

Meer informatie? Bel direct: 0527-262492

Grondverzet in beeld

Nieuws

Top <h4>loonbedrijf-vandun.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden/">Werkzaamheden</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/ons-bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>