Zaaien mais

Mais zaaien doen we bij Loonbedrijf van Dun B.V. met de Monosem maiszaaimachine. Met deze 8-rijer kunnen we tijdens het zaaien ook kunstmest en vloeibare kunstmest toedienen. De Monosem maiszaaimachine heeft een kunstmestbak in de fronthef. Hier past een hele big bag kunstmest in. Voor nauwkeurig werken hebben we onze trekker voorzien van gps.

 

Gewasbescherming mais

Net als bij veel andere teelten speelt gewasbescherming in mais een grote rol voor een goede opbrengst. Loonbedrijf van Dun B.V. heeft haar kennis van gewasbescherming ondergebracht in Spuitbedrijf B.V. Deze dochteronderneming is onafhankelijk, waardoor wij met elk gewasbeschermingsmiddel kunnen spuiten. Uw wensen zijn hiervoor leidend. De medewerkers binnen spuitbedrijf zijn specialisten en beschikken uiteraard over een spuitlicentie. Ons wagenpark bestaat uit spuitmachines voor gangbare en biologische gewasbescherming.

 

Mais hakselen

Voor het hakselen van mais zet Loonbedrijf van Dun een New Holland hakselaar met een 8-rij onafhankelijke bek in. We kunnen meerdere silagewagens laten rijden, afhankelijk van de afstand van het perceel tot de kuilbult. Alle silagewagens zijn voorzien van brede banden. Met Volvo shovels verdelen we de mais en rijden die aan. Loonbedrijf van Dun heeft 4 vestigingen van waaruit wij graag uw maiswerkzaamheden in Flevoland, Overijssel, Friesland en Drenthe uitvoeren. Neem vrijblijvend contact op.

 

Maïsteelt in het kort:

  • Mais zaaien met 8-rijer zaaimachine
  • Tegelijktijdig toedienen van vaste of vloeibare kunstmest mogelijk
  • Nauwkeurig werken dankzij gps
  • Gewasbescherming via dochteronderneming Spuitbedrijf B.V.
  • Mais hakselen met 8-rij onafhankelijke bek
  • Inzet van meerdere silagewagens mogelijk
  • Volvo shovels voor verdelen en aanrijden maisbult

 

Meer informatie? Bel direct: 0527-262492

Maïsteelt in beeld

Nieuws

Top <h4>loonbedrijf-vandun.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden/">Werkzaamheden</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/ons-bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>