Plantuien zaaien

Loonbedrijf van Dun B.V. is gespecialiseerd in het zaaien en oogsten van eerstejaars plantuien. Wij hebben hiervoor zelf machines ontwikkeld. Die maken het mogelijk om het gereedmaken van het zaaibed en het zaaien in één werkgang uit te voeren. Voor een egaal zaaibed rusten wij de zaaitrekkers uit met een frontwiel. Heeft u liever dat we met het rijpadensysteem werken? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. We rijden dan niet over het zaaibed van de plantuien, maar zaaien met een trekker op cultuurwielen op een spoor van 3 meter.

 

Gewasbescherming plantuien

Of u nu last heeft van ziekte, onkruid of insecten in uw plantuien, Loonbedrijf van Dun B.V. biedt de juiste gewasbescherming via Spuitbedrijf B.V. Met deze dochteronderneming bieden wij professionaliteit in zowel gangbare als biologische plantuienteelt. Wij zijn onafhankelijk en kunnen dus elk middel gewasbescherming gebruiken dat u wenst.

 

Rooien plantuien

We rooien de plantuien met een Ploeger rooimachine op 3 meter breed. Loonbedrijf van Dun kan in één gang klappen, rooien en zeven. Onze rooimachines leggen de plantuien met behulp van een zwad-aflegsysteem weer op de grond.

 

Plantuien laden

Als de plantuitjes na enkele dagen in het zwad goed zijn ingedroogd, kunnen ze worden geladen. Hiervoor gebruikt Loonbedrijf van Dun B.V. zelfrijdende Amac-rooimachines. In deze rooiers hebben we een zelfgebouwde opraapmat bevestigd om de uitjes optimaal te kunnen laden. Loonbedrijf van Dun streeft altijd naar een nog betere oogst en investeert daarom continu in verbeteringen in het machinepark. Informeer naar de mogelijkheden voor uw plantuien en neem contact op met een van de vestigingen in Rutten, Espel, Swifterbant (Flevoland) of Blokzijl (Overijssel).

 

Plantuienteelt in het kort:

  • Gespecialiseerd in zaaien en oogsten eerstejaars plantuien
  • Loonbedrijf van Dun B.V. heeft hiervoor zelf machines ontwikkeld
  • Gereedmaken zaaibed en zaaien in één werkgang
  • Zaaitrekkers met frontwiel voor egaal zaaibed
  • Rijpadensysteem mogelijk met trekker met cultuurwielen op spoor van 3 meter
  • Professionele gewasbescherming via Spuitbedrijf B.V.
  • Plantuien rooien op 3 meter breed
  • In één gang klappen, rooien en zeven
  • Rooimachines met zwad-aflegsysteem
  • Plantuien laden met zelfrijdende Amac-rooier met opraapmat

 

Meer informatie? Bel direct: 0527-262492

Plantuienteelt in beeld

Nieuws

Top <h4>loonbedrijf-vandun.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden/">Werkzaamheden</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/ons-bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>