Bieten zaaien

Voor het zaaien van bieten maakt Loonbedrijf van Dun B.V. gebruik van Monosem zaaimachines. Deze machines zijn uitgerust met gps. Tijdens het zaaien kunnen we gelijktijdig granulaat toedienen.

 

Schoffelen bieten

Loonbedrijf van Dun B.V. kan voor u het onkruid in de bietenrijen bestrijden. Wij zetten hiervoor een trilschoffel in.

 

Gewasbescherming in bietenteelt

Om uw gewassen te beschermen, kunnen wij uw bieten spuiten. Via onze eigen tak Spuitbedrijf B.V. verzorgen wij al uw spuitwerk. Spuitbedrijf B.V. is onafhankelijk van leveranciers. Hierdoor kunnen wij elk gewasbeschermingsmiddel gebruiken dat u wenst. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een spuitlicentie. Wij werken volgens de meest actuele emissie-eisen.

 

Bieten oogsten

Met een Vervaet Beet Eater wielrooimachine en een WKM Agrifac Quattro schaarrooimachine oogsten wij voor u de bieten. Geef gerust aan welke rooier uw voorkeur heeft. Beide rooimachines laten het land vlak achter, doordat ze de gehele werkbreedte aandrukken. Naast het rooien, kan Loonbedrijf van Dun B.V. het transport naar de bietenopslag voor u verzorgen. Bel voor informatie of het doorgeven van uw loonwerk met een van onze vestigingen in Rutten, Espel, Swifterbant of Blokzijl. 

 

Bietenteelt in het kort:

  • Bieten zaaien met gps
  • Tegelijkertijd granulaat toedienen mogelijk
  • Onkruid in bieten schoffelen met trilschoffel
  • Spuitbedrijf B.V.: specialist in gewasbescherming 
  • Bieten oogsten met rooimachines die gehele werkbreedte aandrukken
  • Transport naar bietenopslag mogelijk

 

Meer informatie? Bel direct: 0527-262492

Bietenteelt in beeld

Nieuws

Top <h4>loonbedrijf-vandun.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden/">Werkzaamheden</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/ons-bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>