Teelt graan

Ook voor de teelt van graan kunt u bij Loonbedrijf van Dun B.V. (Flevoland, Overijssel) terecht. Wij bieden diverse zaaisystemen voor het zaaien, voor zowel lichte als zware gronden. Onze zaaicombinaties zijn standaard uitgevoerd met gps. Bij alle combinaties gebruiken we de juiste trekker en bijpassende banden. 

 

Gewasbescherming in graan

Wij dragen graag bij aan een gezonde groei van uw graan en een uitstekende opbrengst. Loonbedrijf van Dun B.V. biedt daarom gewasbescherming via onze dochteronderneming Spuitbedrijf B.V. Wij zijn onafhankelijk waardoor wij de gewasbeschermingsmiddelen van uw keuze kunnen gebruiken. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een spuitlicentie. Wij kunnen zowel gangbaar als biologisch spuiten. Voor biologisch hebben wij een wagenpark dat we uitsluitend voor biologische akkerbouw gebruiken.

 

Oogst graan

Loonbedrijf van Dun oogst met 3 New Holland maaidorsers voorzien van hakselaar. Hierdoor kunnen wij het stro ook voor u verhakselen.

 

Teelt graszaad

Voor de teelt van graszaad zet Loonbedrijf van Dun B.V. een aangepaste trekker met frontwiel en een graszaaimachine in. Bij de teelt van graszaad zetten we standaard gps in. Wij maaien met schijvenmaaiers in één werkgang op 6 meter breed. Voor het dorsen gebruiken wij een 6 meter brede opraapmat. Bel gerust voor meer informatie. 

 

Graan- en graszaadteelt in het kort:

  • Diverse zaaisystemen voor lichte en zware grond
  • Zaaicombinaties standaard uitgevoerd met gps
  • Zaaicombinatie met bijpassende trekker en banden
  • Gangbare en biologische gewasbescherming mogelijk
  • Graan oogsten met maaidorser voorzien van hakselaar
  • Voor gras zaaien aangepaste trekker met frontwiel en gps en graszaaimachine
  • Maaien met schijvenmaaiers op 6 meter breed
  • Dorsen met 6 meter brede opraapmat

 

Meer informatie? Bel direct: 0527-262492

Graan- en graszaadteelt in beeld

Nieuws

Top <h4>loonbedrijf-vandun.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden/">Werkzaamheden</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/ons-bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>