Droge mest en compost

Het toedienen van mest en compost vormt een belangrijke basis voor een vruchtbaar perceel. Maak gebruik van de expertise van Loonbedrijf van Dun B.V. en laat ons het toedienen van compost en mest voor u verzorgen. Wij werken met name in Flevoland, Overijssel, Drenthe en Friesland. Met Strautmann breedstrooiers kunnen we zowel droge mest als compost nauwkeurig over uw percelen uitstrooien. De strooiers zijn voorzien van gps, weeginrichting en doseercomputers voor een zeer zorgvuldig gebruik.

 

Drijfmest

Ook voor het uitrijden van drijfmest kunt u bij ons terecht. Wij zetten hiervoor onder andere een Vervaet zelfrijdende 5-wieler in. Deze machine is voorzien van gps en wij kunnen die uitvoeren met bouwlandbemesters en zodebemesters. Voor het toedienen van drijfmest in aardappelen hebben wij zelf machines ontwikkeld. Deze tanks zijn voorzien van cultuurbanden.

Met mestcontainers kan Loonbedrijf van Dun de tussenopslag op het perceel organiseren. Wij hebben meerdere mestcontainers beschikbaar. Bel gerust naar een van onze vestigingen in Rutten, Espel, Swifterbant (Flevoland) of Blokzijl (Overijssel) voor uw compost- of mestvraag.

 

Vloeibare meststoffen

Tussen de gewassen kan Loonbedrijf van Dun ook vloeibare meststoffen toedienen. We doen dit met een sproeiboom die de meststoffen tussen de planten afgeeft.

 

Stuifbestrijding

Soms zijn percelen stuifgevoelig. Om dit tegen te gaan, heeft Loonbedrijf van Dun unieke tanks klaar staan. Rijdend over de spuitsporen bespuiten wij het stuifdek met een spuitboom met papiercellulose, plantaardig digestaat of, waar het is toegelaten, drijfmest. Loonbedrijf van Dun B.V. is een van de weinige bedrijven die stuifbestrijding in deze regio aanbiedt.

 

Mesttransport

Loonbedrijf van Dun B.V. heeft samenwerkingen met transporteurs voor het vervoer van mest over afstanden. U kunt bij ons compost en verschillende mestsoorten bestellen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Combimest B.V.

Loonbedrijf van Dun B.V. en Loonbedrijf Stoel B.V. werken samen in Combimest B.V. Met een sleepslangcombinatie kunnen wij mest injecteren, zowel op bouwland als op grasland. De sleepslangcombinatie is uitgevoerd met gps en drukwisselsysteem.

 

Mest en compost in het kort:

  • Loonbedrijf van Dun verzorgt toedienen van mest en compost
  • Uitrijden van drijfmest en tussenopslag in mestcontainers op perceel
  • Stuifbestrijding met papiercellulose, digestaat en drijfmest
  • Loonbedrijf van Dun kan het mesttransport over afstanden regelen
  • Ook verkoop van compost en diverse mestsoorten
  • Combimest B.V. injecteert mest op bouwland en grasland

 

Meer informatie? Bel direct: 0527-262492

Mest en compost in beeld

Nieuws

Top <h4>loonbedrijf-vandun.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden/">Werkzaamheden</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/ons-bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>