Wortelen zaaien

Voor de teelt van wortelen gebruikt Loonbedrijf van Dun B.V. ruggenfrezen en precisie-zaaimachines. Voorop de trekker plaatsen wij tijdens het zaaien een extra aandrukrol. Deze rol drukt de ruggen licht aan. Er ontstaat zo capillaire vochtwerking, waardoor het zaad gemakkelijker kan ontkiemen. Tijdens het zaaien kunnen wij ook granulaten toedienen.

 

Gewasbescherming in wortelen

Om ziekten en plagen in de wortelen te voorkomen, is gewasbescherming essentieel. Loonbedrijf van Dun B.V. heeft haar kennis in 2015 ondergebracht in Spuitbedrijf B.V. Onze dochteronderneming is onafhankelijk van spuitmiddelenleveranciers. Uw wens is daardoor de basis voor ons loonwerk voor u. Wij kunnen bovendien zowel gangbaar als biologisch spuiten. Voor biologische gewasbescherming hebben wij een eigen wagenpark. Al onze spuitmachines zijn goedgekeurd volgens de laatste emissie-eisen.

 

Oogsten wortelen

Met klemband rooimachines oogsten wij de wortelen. We werken onder andere met Simon en Dewulf getrokken en zelfrijdende rooimachines. We kunnen de peen ook met Amac of Dewulf rooimachines rooien. Voor industriepeen zetten we vooral onze Amac rooiers in. Voor het transport van de wortelen heeft Loonbedrijf van Dun kistenwagens beschikbaar met brede en grote band. Interesse in professioneel loonwerk voor uw wortelenteelt? Neem contact op met Loonbedrijf van Dun.

 

Wortelenteelt in het kort:

  • Wortelenteelt met ruggenfrezen en precisie-zaaimachines
  • Zaaien met extra aandrukrol voor gemakkelijker ontkiemen
  • Mogelijkheid voor gelijktijdig granulaat toedienen
  • Expertise in gangbare en biologische gewasbescherming
  • Rooien met klemband rooimachines, zowel getrokken als zelfrijdend
  • Amac-rooiers voor industriepeen
  • Kistenwagens voor transport wortelen
  • Professioneel loonwerk in wortelenteelt

 

Meer informatie? Bel direct: 0527-262492

Wortelenteelt in beeld

Nieuws

Top <h4>loonbedrijf-vandun.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/werkzaamheden/">Werkzaamheden</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/ons-bedrijf/">Bedrijf</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.loonbedrijf-vandun.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>